Verkkoapteekki

Voit etäasioida apteekissamme helposti ja turvallisesti osoitteessa Treet.fi tai käyttämällä Treet-mobiilisovellusta. Verkkoapteekistamme voit ostaa niin reseptilääkkeet kuin itsehoitotuotteet.

Treet -sovelluksesta saat myös ajantasaisen lääkelistan, mikäli sallit tietojen siirtymisen Treettiin. Ladattuasi Treet -sovelluksen lääkelista päivittyy automaattisesti apteekiostostesi perusteella asioidessasi meillä tai muissa Avainapteekeissa, jotka löytyvät Treetistä. Itsehoitovalmisteiden päivittyminen lääkelistalle edellyttää tunnistautumista kassalla (esim. henkilökortilla).

Lääkeneuvontaa verkkoapteekkitilauksia koskien annamme chatin kautta ja puhelimitse.

 

 

 

Toimi näin
1. Asioi osoitteessa Treet.fi tai käytä Treet-mobiilisovellusta. Hyväksy käyttöehdot.
2. Kirjaudu sisään Treet-verkkoapteekkiin tunnistautumalla pankkitunnuksillasi.
3. Valitse apteekiksesi Kempeleen Ykkösapteekki. Seuraavalla kerralla sovellus muistaa apteekkivalintasi.

Näin ostat reseptilääkkeitä verkkoapteekista
1. Kirjaudu sisään tunnistautumalla pankkitunnuksillasi tai avaa Treet-mobiilisovellus.
2. Klikkaa “Aloita tilauksen tekeminen” -painiketta. Valitse sitten toimitustapa ja lääkeneuvontatapa. Klikkaa “Lähetä tilaus” -painiketta.
3. Farmaseuttimme on sinuun yhteydessä valitsemallasi tavalla (joko puhelimitse tai chatin kautta), ja täydentää tilauksesi keskustelunne perusteella. Seuraavalla tilauskerralla aikaisemmin tilaamasi reseptilääkkeet näkyvät lääkityslistallasi.
4. Valitse haluamasi toimitustapa: toimitus (huomioi kotiinkuljetusehtomme) / nouto noutolokerikosta / nouto apteekista.
5. Valitse lopuksi maksutapa.

Itsehoitotuotteita (eli muita kuin reseptilääkkeitä) voit hakea ja lisätä ostoskoriisi Treet-verkkoapteekin “Apteekki” -sivulta.

 

Lataa Treet-mobiilisovellus

Lataamalla Treet-mobiilisovelluksen puhelimeesi, apteekkimme palvelut ovat kätesi ulottuvilla aina tarvittaessa. Treet-mobiilisovelluksen avulla voit myös helposti seurata tilauksesi käsittelyä.

Kempeleen Ykkösapteekin henkilökunta auttaa sovelluksen käyttöönotossa.

HANKI GOOGLE PLAY -SOVELLUSKAUPASTA TAI LATAA APP STORESTA:

 

 

 

HUOMIOITAVAA TILAUKSISSA:

Verkkoapteekin kautta ei voi tilata huumausaineiksi luokiteltavia lääkeaineita (esim. vahvoja kipulääkkeitä, joitakin ADHD-lääkkeitä) eikä eläinten reseptilääkkeitä jos eläinreseptiä ei ole apteekilla. Pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia (PKV) lääkevalmisteita voidaan toimittaa enintään pienin myynnissä oleva pakkauskoko. Noutolokerikkoon ei voi tilata kylmäsäilytystä vaativia tuotteita.

Käsittelemme verkkokauppatilauksia arkisin. Klo 14 mennessä tulleet tilaukset pyrimme käsittelemään saman päivän aikana jos tuotteet löytyvät varastosta. Tilanteen mukaan käsittelemme tilauksia myös klo 14 jälkeen. Tarjoamme kotiinkuljetusta arkisin kuljetusehtojemme mukaisesti – kuljetusehdot löytyvät alhaalta.

 

TOIMITUSTAVAT:

Noutolokerikko

Voit noutaa tilaustuotteet noutoautomaatista, joka sijaitsee apteekin sisäänkäynnin vieressä. Noutoautomaattia pääsee käyttämään K-supermarket Kempeleen aukioloaikojen puitteissa. Maksu tapahtuu Treetin kautta.

Nouto apteekista

Voit myös noutaa tilaustuotteet apteekin kassalta tilaustunnusta vastaan. Tämän toimitustavan maksuvaihtoehdot ovat verkkopankkimaksu Treetin kautta tai maksu apteekissa kassaan noudon yhteydessä.

Kotiinkuljetusehdot

Toimitamme tilauksia kotiin arkisin Kempeleen keskuksen alueelle (max 5 km säteellä apteekista).

  • Klo 8:30-14 välisenä aikana tehdyt tilaukset toimitetaan samana päivänä klo 13-16.
  • Klo 14 jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti seuraavana päivänä.

Sovimme asiakkaan kanssa toimitusajankohdan.

Kotiinkuljetusmaksu on 6 euroa (sis. alv 24 %).

 

USEIN KYSYTTYÄ:

Miksi reseptilääkkeeni eivät näy Treetissä? Kuinka tilaan reseptilääkkeitä?

Lääkityslista on aluksi tyhjä. Aloita reseptilääketilaus klikkaamalla ”Tilaan uutta reseptilääkettä”. Farmaseuttimme on yhteydessä sinuun ja kysyy mitä lääkkeitä tarvitset. Jatkossa asiointi on helpompaa ja Treetissä näkyy aikaisemmin ostamasi lääkkeet ja pystyt valitsemaan niitä suoraan tilaukselle. Edellytys tälle on, että sallit Treetissä ajantasaisen lääkelistan keruun (Katso seuraava kysymys ajantasaisesta lääkelistasta).

Kuinka voin saada ajantasaisen lääkelistan Treettiin?

Mene Treetissä asetuksiin ja valitse ”Haluan ajantasaisen lääkelistan”. Tällä sallit tietojen siirtämisen Treet-yhteistyöapteekkien apteekkijärjestelmistä Treet-palveluun. Suosittelemme tätä, koska silloin pystyt näkemään Treetissä ajantasaisen lääkityksesi, ostot, reseptit ja ohjeistukset, ja siten nopeutat tuotteiden ostamista sekä parannat lääketurvallisuuttasi.

Kuinka aloitan chat-keskustelun? 

Voit jättää chat-keskustelupyynnön kahdella eri tavalla:

1. tapa: Avaa apteekkimme tiedot painamalla Apteekki-sivun oikeassa yläkulmassa näkyvää info-painiketta. Jätä chat-keskustelupyyntö ”Aloita keskustelu”-painikkeella. Voit aloittaa kirjoittamisen sitten, kun farmaseuttimme on liittynyt keskusteluun.

2. tapa: Mene Minä-sivulle ja klikkaa Kysymyksiä?-kohdasta ”Aloita keskustelu”, jolloin apteekkiin tulee keskustelupyyntö. Voit aloittaa kirjoittamisen sitten, kun farmaseuttimme on liittynyt keskusteluun.

 

Lisätietoja Treet-verkkoapteekista:
www.treet.fi